close
Översatt av Google
Anshu M
2022-11-15
Stort värde för pengarna. Min affisch kom i tid och mycket nöjd med den! Helt fantastisk service!
De Jonge D
2022-11-13
Allt i ordning, så nöjd.
Översatt av Google
Olga H
2022-11-10
Supernöjd och kommer definitivt handla här igen!!!!

Designa din egen personliga kartposter

Designa din egen personliga karta poster av de platser som ligger varmt i ditt hjärta. Att hänga upp en karta poster som du själv gjort, på din favoritstad är ett fint sätt att hedra den platsen. Föreviga alla lyckliga minnen från den staden, med egna personliga tavlor av kartor som du kan skapa i vilken stil du vill. Ange bara en speciell plats, så laddas kartan direkt på skärmen. Använd vårt intuitiva designverktyg och zooma in och ut tills du har ramat in den del av kartan du vill ha i din personliga karta poster. Skapa en tavla med en karta som är helt inzoomad på ett kvarter eller gör din egen kartposter på hela staden.

Välj bland ett brett utbud av olika färgteman så du kan skapa en karta poster som passar din inredningsstil. Allt från minimalistiska svartvita kartor, till mjuka pastellfärgade kartor, till funky vintage stadskartor. Alla texter på kartpostern går att ändras - som standard så anges namnet på staden, landet och gps koordinaterna av den platsen. Men, hela poängen är att du kan göra en helt personlig tavla av en karta så det är bara att vara kreativ och skriva något eget på din kartposter. Vare sig det är ett inspirerande citat om staden eller ett personligt, internt skämt som binder er tillsammans. Växla sedan mellan alla olika layouts för att hitta den stil som matchar din karta poster bäst.

Nästan alla älskar att resa, att uppleva nya platser och att träffa ny människor. En personlig karta poster är en perfekt gåva för att föreviga alla vackra minnen som vi upplevt. Designa din egna personliga kartposters av alla dessa speciella platser och dela dem med dina nära och kära. Din personliga karta tavla kommer garanterat att bli en uppskattad personlig present för alla dina nära och kära för att fira livets alla viktiga milstolpar.

Alla våra karta posters trycks på FSC-certifierat papper®, från hållbart förvaltade skogar som uppfyller den högsta möjliga miljöstandarden. För att garantera livslängden på era personliga kartposters använder vi 200gsm matt premium konstpapper som överensstämmer med museikvalitet. Vi använder miljövänligt bläck som garanterar hållbarhet och blekningsbeständighet med exceptionell tonalitet, vilket ger skarpa detaljer med en jämn matt yta.

Hur går det till?

Designa din tavla

Välj en design. Det finns många att välja bland.

Personalisera

Personalisera din tavla

Interaktiv förhandsvisning

Du ser alltid exakt hur din tavla kommer att se ut

Beställ

Vi siktar på att skicka alla beställningar inom 2 arbetsdagar.

Presentkort

Ge bort ett presentkort till någon du tycker om!
Designa nu arrow_forward
Designa nu