close
Översatt av Google
GERD S
2022-09-19
Snabb leverans, bra produkt!
Översatt av Google
Carita H
2022-09-15
Bästa presenten till brudparet. Sååå nöjd! 10/10
Översatt av Google
Claudia S
2022-09-14
Bilderna är väldigt vackra!

Designa din egen personliga stjärnkarta

Föreviga dina bästa minnen från någon av livets alla stora stunder med ett konstverk som visar exakt hur vacker och magnifik stjärnhimlen var just då. Välj en plats och datum så uppdateras den interaktiva stjärnkartan direkt på skärmen. Vi hämtar bilderna från ledande astronomer och forskare för att garantera att du får ett konstverk som är vetenskapligt korrekt.

Välj om din star map poster ska visa stjärnkonstellationer, vintergatan eller om din stjärnhimmel ska vara mer minimalistisk och bara visa själva stjärnorna. Vi erbjuder flera olika former för att du ska kunna skapa en personlig tavla som passar till alla olika tillfällen. Designa din stjärnhimmel poster som ett hjärta om det är en romantisk personlig present för ett bröllop, en förlovning eller bara för att uttrycka din kärlek. Våra star map tavlor passar perfekt som en annorlunda personlig gästbok till ett bröllop; där gästerna kan skriva direkt på tavlan. Det går alldeles utmärkt att skapa en stjärnkarta tavla i förväg för framtida datum också.

Ge bort en personlig stjärnkarta som en doppresent och förgylla exakt hur stjärnhimlen var när barnet föddes. Lägg till datumet och använd textraderna för att lägga till annan viktig födelseinformation som vikt, längd och tidpunkt. Välj en form som passar - en silhuett på en pojke eller flicka eller kanske en astronaut hjälm? Våra star map posters finns även i en uppsjö av olika färgkombinationer för att garantera att du kan designa en personlig tavla som passar din stil.

Designa en unik och personlig poster som visar en bild på stjärnorna i en tidlös design. Välj bland flera olika designer och färgkombinationer för att få till en stjärnkarta tavla som passar din inredning. Skriv in dina egna personliga texter på tavlan som framhäver ditt budskap. Våra stjärnkarta tavlor blir konstverk som väcker känslor till liv, framkallar minnen och visar hur mycket någon betyder för dig.

Hur går det till?

Designa din tavla

Välj en design. Det finns många att välja bland.

Personalisera

Personalisera din tavla

Interaktiv förhandsvisning

Du ser alltid exakt hur din tavla kommer att se ut

Beställ

Vi siktar på att skicka alla beställningar inom 2 arbetsdagar.

Presentkort

Ge bort ett presentkort till någon du tycker om!
Designa nu arrow_forward
Designa nu