close
Översatt av Google
Ausra B
2022-06-28
Jag är mycket nöjd med hela processen. Lätt att beställa och snabb spårbar leverans!
Översatt av Google
BIRGIT O
2022-06-28
Super trevlig service och snabb leverans. Är att lita på.
Jimmy Paulsen -
2022-06-27
Det finns inga kommentarer till den genomförda näthandeln. Jag ger 4 stjärnor och inte 5 för att något saknades i försändelsen :( Efter ett mail skickades den saknade varan snabbt om utan kostnad.

Designa din egen personliga tavla med koordinater

Vi har alla en plats som man drömmer om att återvända till. Staden i ditt hjärta. En plats där du upplevt något helt fantastiskt. Hylla denna plats genom att designa din egen personliga tavla med dom exakta koordinaterna av just den platsen. Kanske det lilla mysiga caféet där ni sågs för första gången, stranden i Karibien som ni gifte er på eller varför inte hemmet där ni lekte kurragömma med barnen?

En tavla med koordinater är ett stilrent och smakfullt sätt att inreda med ett konstverk som påminner dig om alla vackra minnen och upplevelser ni haft någonstans. Använd vårt unika och intuitiva designverktyg för att designa en tavla som tilltalar dig. Ange platsen som värmer ditt hjärta så uppdateras koordinaterna direkt. Sen är det bara att välja vilka texter du vill ha med. Du kanske vill ta bort namnet på platsen och skriva något alldeles eget så betraktaren får gissa vilken plats det är. Eller så vill du få med ett personligt budskap som berättar din story.

Hur går det till?

Designa din tavla

Välj en design. Det finns många att välja bland.

Personalisera

Personalisera din tavla

Interaktiv förhandsvisning

Du ser alltid exakt hur din tavla kommer att se ut

Beställ

Vi siktar på att skicka alla beställningar inom 2 arbetsdagar.

Presentkort

Ge bort ett presentkort till någon du tycker om!
Designa nu arrow_forward
Designa nu