close
Översatt av Google
Pilar E
2020-10-16
Jag älskade det! Det har överträffat alla mina förväntningar.
Översatt av Google
Erik P
2020-10-14
Super glad, rekommenderas starkt
Översatt av Google
Teresa B
2020-10-13
Allt perfekt, servicen, kvaliteten och frakten!

Alla Recensioner

Så här säger våra kunder om oss

star star star star star 4.8/5

Emma G.
2020-10-18
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vacker affisch. Frakten var snabbare än väntat.
Stjärnkarta
Gunilla R.
2020-10-17
star star_border star_border star_border star_border
Paketet kom fram skadat, rullen var helt trasig och postern går inte att använda. Otroligt besviken efter att ha väntat i en hel vecka så kommer den fram så här. Vill ha mina pengar tillbaka eftersom vi inte har någon nytta av den längre. Hemsk upplevelse, kommer aldrig handla här igen!
Louvenir svarade:
Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi är naturligtvis mycket ledsna över att höra om detta och kan försäkra er om att vi tar den här typen av skador på största allvar. Våra förpackningsstandarder har förfinats många gånger, under många år och det är nu extremt sällsynt att brott eller skador uppstår. Vid de sällsynta tillfällen när händelser inträffar strävar vi efter att erbjuda dig som kund en snabb lösning som passar dig. Eftersom du föredrar att få dina pengar tillbaka så har vi gjort en återbetalning och ber så hemskt mycket om ursäkt för det besvär som har orsakats.
Kartposter
Pilar E.
2020-10-16
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag älskade det! Det har överträffat alla mina förväntningar.
Kartposter
Erik P.
2020-10-14
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Super glad, rekommenderas starkt
Bröllopstavla
Teresa B.
2020-10-13
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt perfekt, servicen, kvaliteten och frakten!
Stjärnkarta
Diede F.
2020-10-13
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Utskrift av god kvalitet och levereras snabbt. Väldigt Nöjd!
Kartposter
zoom_in
Enzo P.
2020-10-12
star star star star star
ÄLSKAR DET! Så himla bra service och kvalité på porträttet. Det bästa med Louvenir är att de skickar först ett utkast för att se om man tycker om det och sen skickar de iväg det. Helt klart 10/10!
Gambler porträtt
Nora E.
2020-10-11
star star star star star
Tusen tack till fantastisk kundtjänst och service. Har redan rekommenderat sidan till andra!
Kartposter
Charlotte L.
2020-10-10
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt gick bra
Stjärnkarta
Martin C.
2020-10-09
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vacker, mycket professionell affisch. Leverans inom en vecka, som förväntat.
Stjärnkarta
Dina B.
2020-10-08
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Det kom enligt schemat. Papperet är tjockt och av utmärkt kvalitet!
Kartposter
Philippe G.
2020-10-07
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket nöjd med detta köp
Födelsetavla 1:1 skala
Anders Ø.
2020-10-06
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Trevlig webbutik med många fantastiska produkter. Kvaliteten är högklassig och snabb leverans. Högt rekommenderad!
Kartposter
Alice G.
2020-10-05
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Stor affischidé. Vi är supernöjda !!!
Stjärnkarta
Joan R.
2020-10-03
star star star_border star_border star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Ingen ram ingick! Det kom i en rulle och vi var tvungna att stressa mycket för att köpa en ram innan bröllopet.
Louvenir svarade:
Tack för din feedback. Vi är mycket ledsna att höra att du förväntade dig att en ram skulle inkluderas. Vi säljer inte ramar och rekommenderar alltid våra kunder att köpa en ram lokalt så att de kan få den till ett mycket bättre pris än den onödiga fraktkostnaden det skulle kräva.
Bröllopstavla
Santiago H.
2020-10-03
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag älskade allt, som förväntat
Kartposter
Pascal A.
2020-10-02
star star star star star
Otroligt fina tavlor i skönt material som lyser med kvalité. Ett stort tack till en föredömlig kundtjänst med stort kundintresse. Mitt paket blev försenat av Postnord och Louvenirs kundtjänst uppdaterade mig regelbundet. Bara fina ord från mig, stort tack!!!
Stjärnkarta
Erich W.
2020-10-01
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Beställt två gånger och helt nöjd!
Kartposter
Lone E.
2020-09-30
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Lätt att handla och snabb leverans
Kartposter
Adrian C.
2020-09-29
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Snabb leverans och i papprör, mycket väl förpackad.
Födelsetavla 1:1 skala
Emelie L.
2020-09-29
star star star star star
Är så himla nöjd, stjärnkartan ser så fin ut i verkligheten
Stjärnkarta
Jasmijn L.
2020-09-28
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket trevlig affisch, inget att kritisera.
Kartposter
Phillip D.
2020-09-28
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Stor affisch - men ganska dyr
Louvenir svarade:
Tack för din feedback. Vi beklagar att du tyckte att priset var lite dyrt. Vi använder ett högkvalitativt konstpapper av högsta kvalitet (200 g / m2) som är utformat för arkivering. Papperet är syrafritt och ligninfritt för att garantera att det inte gulnar med åldern och testas för att vara ljusbeständigt i minst 100 år. Vi har valt att endast använda premiummaterial så att våra kunder kan uppskatta sina konstverk under många år framöver.
Kartposter
G U.
2020-09-27
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Utmärkt kvalitet, riktigt mycket bra, tack!
Stjärnkarta
Marjolein L.
2020-09-26
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag har verkligen precis fått mitt paket i perfekt skick!
Bröllopstavla
Pedro F.
2020-09-26
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Snabb och professionell service. Högt rekommenderad.
Kartposter
Karin O.
2020-09-25
star star star star star
Helnöjd med mitt köp!!!
Stjärnkarta
Katja L.
2020-09-24
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Väldigt nöjd!
Kartposter
Sabrina F.
2020-09-23
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Det tar ett tag att komma dit. Annars väldigt glad!
Louvenir svarade:
Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. När det gäller anpassade affischer tar det några dagar att producera konstverket och skicka ut det jämfört med standardprodukter som är färdiga i lagret. Just nu upplever vi inga betydande förseningar. Men med tanke på den nuvarande situationen kan saker och ting förändras snabbt och vi gör vårt bästa för att uppdatera de beräknade leveranstiderna. Vi är mycket glada att höra att du är nöjd med ditt köp.
Stjärnkarta
Michael U.
2020-09-23
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Bra ide! Bra kvalitet och snabb leverans.
Ordbetydelse tavla
zoom_in
Agnès C.
2020-09-22
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Magnifik! Original dekoration. Hela familjen är glad. Tack till hela Louvenir-teamet.
Kapten porträtt
Christian B.
2020-09-22
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Leverans tog lite tid men det är förståeligt nog. Kommer att köpa igen utan tvekan
Kartposter
Lúcia P.
2020-09-21
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Affischer är av utmärkt kvalitet !!!
Stjärnkarta
Simon C.
2020-09-21
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket imponerad, ser bra ut och jag kan inte vänta med att ge bort presenten!
Bröllopstavla
zoom_in
Lilian L.
2020-09-20
star star star star star
Fick i födelsedagspresent och jag älskar det!
Djurteckning akvarell
Vera P.
2020-09-19
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Fantastiskt tryck och leveransen var precis i tid för mina pojkväns födelsedag
Kartposter
Angela R.
2020-09-19
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Högkvalitativ produkt. Jag rekomenderar!
Födelsetavla 1:1 skala
Lena E.
2020-09-18
star star star star star_border
Leveransen tog några dagar längre än jag hoppades men jag är supernöjd med min poster!
Stjärnkarta
Anna K.
2020-09-17
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Kvaliteten är utmärkt!
Kartposter
Miranda T.
2020-09-16
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Beställde det som en jubileumsgåva och det var en enorm överraskning för min man. Så oväntat. Vi båda älskar den!
Stjärnkarta
Tania d.
2020-09-16
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt perfekt; Jag ska köpa igen!
Stjärnkarta
Roger L.
2020-09-15
star star star star star
Tog ca en vecka att få hem beställningen. Resultatet var t.o.m över förväntan
Kartposter
Manfred E.
2020-09-14
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Beställningsprocessen var mycket enkel och snabb att genomföra. Mina affischer kom väldigt snabbt och kvaliteten är också bra.
Stjärnkarta
zoom_in
Isabel F.
2020-09-14
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
JAG ÄLSKAR DEN!! Super bra kvalitet och bra service. Tack så mycket!
Royal couple II porträtt
Niels L.
2020-09-13
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Trevligt tjockt papper. Mycket nöjd med mitt köp!
Kartposter
Alexandra D.
2020-09-13
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Bra kvalitet och snabb leverans
Födelsetavla 1:1 skala
Inger W.
2020-09-12
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vi är supernöjda, affischen är lika vacker som vi föreställde oss, tack så mycket!
Bröllopstavla
Sarah W.
2020-09-12
star star_border star_border star_border star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Materialet är lite vad jag förväntade mig, det kommer inte med ram och det kom trasigt !! Jag känner mig ledsen och arg !! 35 €
Louvenir svarade:
Vi är så ledsna att höra att din affisch kom skadad. Detta är naturligtvis inte acceptabelt och vi kan bekräfta att en ny ersättningsaffisch kommer att skickas ut med expressleverans. Om du har några frågor eller frågor, vänligen meddela oss. Vänliga hälsningar, Marie / Kundtjänst
Stjärnkarta
Filippa I.
2020-09-11
star star star star star
Fint papper och bra tryck
Kartposter
Carla P.
2020-09-09
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Supersnabb service
Kartposter
Eveliina R.
2020-09-07
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Bra och snabb leverans. Jag var nöjd med mitt köp
Stjärnkarta
Pénélope V.
2020-09-06
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Leveransen var snabb och affischen är perfekt
Kartposter
Hélder B.
2020-09-06
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Över mina förväntningar. Femstjärniga proffs
Tavla med koordinater
Anders P.
2020-09-05
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
När vi fick den första sändningen skadades en affisch, de skickade bara ut en ny. Så en super bra kundservice.
Stjärnkarta
Sara B.
2020-09-04
star star star star star_border
Bra
Stjärnkarta
Sophia L.
2020-09-04
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Väldigt bra kvalitet. Jag kommer definitivt att beställa där igen!
Bröllopstavla
Ralf H.
2020-09-03
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Problemfri
Kartposter
Karin P.
2020-09-02
star star star star star
Kartan är otroligt snygg där vi t.o.m är förvånade över hur pass bra kvalitén är. Pappret är tjockt och färgerna är så fina. Tack Louvenir vi är hur nöjda som helst!
Kartposter
Nicole C.
2020-09-02
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Grundligt trevlig upplevelse från vår första e-post till mottagning av stjärnkartan. Vi kommer snart tillbaka :)
Stjärnkarta
Joana N.
2020-08-30
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Femstjärniga proffs - 100% rekommenderar
Stjärnkarta
D L.
2020-08-30
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Perfekt *****
Kartposter
Sanne P.
2020-08-29
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Snabb leverans och enkel att beställa
Stjärnkarta
Beatriz L.
2020-08-27
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt perfekt! Tack så mycket.
Bröllopstavla
Paula M.
2020-08-27
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt bra, jag är nöjd med Louvenir
Kartposter
Lukas Z.
2020-08-27
star star star_border star_border star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Paketet mottogs, men lådan var öppen. Mottagna affischer skadades !!!
Louvenir svarade:
Jag är så ledsen att höra att ditt paket öppnades vid ankomst och att dina affischer ankom skadade. Detta är naturligtvis inte acceptabelt och vi skickar ett ersättningspaket med expressfrakt direkt. Jag skickar våra uppriktiga ursäkt för de besvär som orsakats.
Stjärnkarta
Jamie R.
2020-08-26
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket nöjd med kvaliteten. Mycket bättre än väntat!
Stjärnkarta
Ahmad S.
2020-08-26
star star star star star_border
Jag gillar min karta. Bra papper
Kartposter
zoom_in
Cassandra H.
2020-08-25
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
JAG ÄLSKAR ! Porträttet är helt enkelt fantastiskt, tjänsten är snabb, effektiv och mycket professionell! Jag rekommenderar verkligen ! Tack !
Djurteckning akvarell
Kezia L.
2020-08-24
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Nöjd med leveransens kvalitet och hastighet. Gillade verkligen.
Stjärnkarta
Lars N.
2020-08-23
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Supernöjd kund
Kartposter
Anne I.
2020-08-22
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vackra affischer, perfekt förpackade
Kartposter
S W.
2020-08-22
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
tack tack tack
Stjärnkarta
Irena B.
2020-08-21
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Helt underbart tryck. Vi kommer tillbaka :)
Bröllopstavla
K B.
2020-08-21
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Snabb leverans, utmärkt kvalitet och TOP-service
Ordbetydelse tavla
Jessica Ö.
2020-08-20
star star star star star
Väldigt nöjd med kvalitén +++++
Stjärnkarta
Giselle O.
2020-08-19
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Högkvalitativa tryck. Jag skulle köpa igen för säker.
Stjärntecken tavla
Luc E.
2020-08-18
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Godkänd ordning, bra kvalitet
Bröllopstavla
P C.
2020-08-18
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Leveransen tog några dagar mer än väntat. Kundtjänst var hjälpsam och informativ. Kartor ser bra ut och papperet känns väldigt tjockt. Sammantaget en positiv upplevelse.
Kartposter
Robert B.
2020-08-17
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Bra saker
Stjärnkarta
Pia R.
2020-08-16
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Fantastisk upplevelse - Allt i ordning!
Stjärnkarta
Jean-Olivier L.
2020-08-16
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Väldigt Nöjd. Tack så mycket.
Kartposter
Ingemar K.
2020-08-15
star star star star_border star_border
Posten tappade bort mitt paket. Fick nytt paket efter kontakt med kundtjänst men det drar givetvis ner betyget.
Louvenir svarade:
Tack för din recension. Vi ber verkligen om ursäkt för det besvär som uppstått på grund av att paketet tappades bort av posten. Vi hoppas att du är nöjd med kvaliteten på din bröllopstavla och att du kommer tillbaka igen så att vi kan bevisa att saker normalt fungerar bra när man beställer från oss.
Bröllopstavla
Monika K.
2020-08-14
star star star star star
Fina prints och snabb leverans!
Kartposter
Janne D.
2020-08-13
star star star star star
Det blev en mycket uppskattad bröllopspresent!
Stjärnkarta
Nicolas R.
2020-08-13
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket bra kundservice
Kartposter
Karen P.
2020-08-12
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Super hjälpsam kundservice som svarade snabbt och hjälpte oss att ändra vår design efter att vi beställde.
Stjärnkarta
Sergio L.
2020-08-12
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket vacker och av kvalitet, jag rekommenderar 100%
Kartposter
Frank C.
2020-08-11
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag är mycket nöjd med mitt köp från Louvenir
Stjärnkarta
P N.
2020-08-11
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Snabb och professionell bearbetning och leverans.
Bröllopstavla
Yllen M.
2020-08-10
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag älskade det, mycket bra kvalitet !!!
Stjärnkarta
Chloe G.
2020-08-10
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket bra kvalitet och snabb leverans!
Tavla med koordinater
Cassie T.
2020-08-09
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Exakt som beskrivits och vad jag ville ha
Kartposter
Aurore S.
2020-08-07
star star star star_border star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Leveranstid längre än annonserat.
Louvenir svarade:
Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. De uppskattade leveranstidsberäkningarna är baserade på information som vi får från våra leveransbud och är vanligtvis mycket exakta, men naturligtvis kan oförutsedda omständigheter uppstå som orsakar förseningar för vissa beställningar. Vi är naturligtvis mycket ledsna att höra att din beställning var försenad men hoppas att du var nöjd med kvaliteten på konstverket.
Stjärnkarta
Kirstein M.
2020-08-06
star star star star_border star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Fel leverans av en affisch. Kundtjänsten svarade genast och den nya leveransen skedde mycket snabbt.
Louvenir svarade:
Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi skickar våra uppriktiga ursäkter för de besvär som orsakats och är glada att höra att ersättningsaffischen kom snabbt.
Kartposter
Helga K.
2020-08-05
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Helt fantastiskt! Affischer av god kvalitet.
Kartposter
Kim H.
2020-08-05
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Riktigt fin affisch. Snabb leverans!
Födelsetavla 1:1 skala
Debra M.
2020-08-04
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Gör det bara!
Tavla med koordinater
Mia L.
2020-08-04
star star star star star_border
Bra kvalitet på papper och tryck. Hade varit fint om man kunde köpa till ram också.
Louvenir svarade:
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten och uppskattar din feedback om ramar. För närvarande tycker vi att kostnaden för frakt med ramar skulle vara för hög att det inte skulle vara värt för våra kunder och snarare rekommendera dem att köpa en ram lokalt. Vänliga hälsningar, LOUVENIR
Bröllopstavla
Ramir O.
2020-08-04
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Bra produktkvalitet, jag gillade det mycket
Stjärnkarta
Femke v.
2020-08-03
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vackert material. Är vacker i huset :)
Stjärnkarta
Johan D.
2020-08-03
star star star star star
Mycket bra kundbemötande. Varorna kom fram i fint skick. Rekommenderas starkt!
Stjärnkarta
Helder F.
2020-08-02
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Affischer kom snabbare än väntat - men spårningsinfo om leveransen var inte korrekt.
Stjärnkarta
Santiago F.
2020-08-02
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt en framgång
Kartposter
Jan M.
2020-08-02
star star star star star
Kul koncept
Henrik S.
2020-07-31
star star star star star
Myket bra kvalitet premium känsla
Kartposter
Marja L.
2020-07-30
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vacker och fin produkt, snabb leverans
Stjärnkarta
Joan O.
2020-07-30
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Högkvalitativt tryck, väl värt priset!
Födelsetavla 1:1 skala
Kasper M.
2020-07-29
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Snabb leverans i bra förpackning
Ordbetydelse tavla
Guiseppa L.
2020-07-28
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Är vacker. Leveransen motsvarar de angivna tiderna.
Kartposter
Rikke H.
2020-07-27
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Super väl nöjd - har rekommenderat till vänner !!!
Kartposter
Dieter W.
2020-07-27
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Beställt två gånger och helt nöjd
Tavla med koordinater
Maaike T.
2020-07-26
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Så vacker och levereras snabbt!
Stjärnkarta
Richard P.
2020-07-25
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket nöjd med vår karta; kvaliteten är fantastisk. Jag kommer att köpa några fler till mitt kontor. Tack
Kartposter
Elena R.
2020-07-24
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt bra, jag är nöjd
Stjärnkarta
Marja A.
2020-07-23
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Kom snabbt och väl förpackat, så bra som en gåva
Bröllopstavla
Jerome I.
2020-07-22
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vacker affisch. Leverans dock lite lång ...
Louvenir svarade:
Tack för din recension. Vi är glada över att du var nöjd med din affisch. Och vi är ledsna att din affisch levererades två dagar efter vår beräknade leveranstid. Tyvärr kan det uppstå förseningar, varför vi endast erbjuder uppskattade leveranstider baserat på den senaste informationen som vi får från våra fraktbolag. Ha en bra dag!
Kartposter
Judith N.
2020-07-21
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Har redan beställt från Louvenir två gånger. Super snabb leverans och högsta kvalitet! Fortsätt så :)
Stjärnkarta
Stig L.
2020-07-19
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Super fin affisch, kom snabbt med posten.
Kartposter
Marc D.
2020-07-19
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Skulle ge fem stjärnor om du hade PayPal
Louvenir svarade:
Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Jag har gett din feedback om att lägga till PayPal som ett betalningsalternativ till vår ledning. Ha en bra dag!
Stjärnkarta
Nadine H.
2020-07-18
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Trevligt tjockt papper. Frakten är supersnabb. Helt enkelt bra!
Stjärnkarta
Arild V.
2020-07-17
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Min beställning kom några dagar efter beställningen. Super produktkvalitet!
Födelsetavla 1:1 skala
Stephanie C.
2020-07-17
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Väldigt glad
Stjärnkarta
Werner B.
2020-07-17
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt bra. Cool affisch
Michelle T.
2020-07-16
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Gillade att utforma min karta över vårt område. Visade sig bra!
Kartposter
Virginie O.
2020-07-16
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vi är verkligen nöjda med kvaliteten
Bröllopstavla
Gunnel K.
2020-07-15
star star star star star_border
Hade uppskattat om ni ville rama in tavlorna också. Är lite omständigt att behöva beställa ram från annat håll. Annars är jag nöjd
Stjärnkarta
Karen L.
2020-07-15
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
kundtjänsten är utmärkt
Stjärnkarta
C R.
2020-07-14
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Första köp på Louvenir: Mycket trevlig affisch, perfekt kvalitet, ganska snabb leverans ...
Kartposter
Felicia G.
2020-07-12
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Utmärkt kvalitet och kom på mycket kort tid
Bröllopstavla
Carla V.
2020-07-12
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Ser fantastiskt ut på min vägg
Kartposter
Martina R.
2020-07-11
star star star star star
Köpt flera gånger, alltid nöjd
Kartposter
Trine B.
2020-07-11
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Super trevlig, snabb leverans. Verkligen en fantastisk upplevelse!
Stjärnkarta
Peter D.
2020-07-11
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Kan bara rekommendera!
Nuria L.
2020-07-10
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Tack så mycket
Stjärnkarta
Jill R.
2020-07-10
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Affischen blev ännu bättre än vi hade hoppats. Illustrationen är fantastisk och vi har ärligt talat aldrig sett så tjockt affischpapper. Bra köp, kommer tillbaka :)
Födelsetavla 1:1 skala
Mona I.
2020-07-09
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Super lätt att beställa. Snabb och bra kvalitet
Kartposter
Niels F.
2020-07-08
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Många alternativ för att anpassa affischen, det ser väldigt trevligt ut
Stjärnkarta
Raquel B.
2020-07-08
star star star star_border star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag är lite besviken, först med leveransförseningen som har tagit 3 veckor, för priset bör frakten vara snabbare, faktiskt köpte jag den 17 juni och fram till 23 juni skickade de inte den, vilket försenade mer hans ankomst. Å andra sidan tyckte jag inte om papperet, det hade en hög grammage, eftersom det är ett tryck på kartong som det är, men papperet har inte den svaga glansen som du förväntar dig i den här typen av tryck, det är matt matt, noll glans som om det Skriv ut dig själv på pappersvaror i ditt närområde på kartong. Den omgivande ramen är mycket liten, så att lägga en ram på utsidan äter designen mycket. Det enda bra jag kan säga är att de använder en bra databas, för i mitt fall var det en stad och det kommer ut med många detaljer som gröna områden, etc. och det låter dig utvidga designen mycket. Men i allmänhet skulle jag inte upprepa om de inte ändrar papperstyp.
Louvenir svarade:
Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi skickar våra uppriktiga ursäkter att din beställning var så försenad; tyvärr var det vissa produktions- och leveransförseningar under den period du beställde på grund av COVID-19-situationen. Vi var lika frustrerade över dig som vi naturligtvis alltid vill erbjuda våra kunder snabbast möjliga frakt. Lyckligtvis är situationen bättre nu och vi upplever inga så allvarliga förseningar. Tack för din feedback om papperet - som sagt, vi använder ett matt papper istället för ett glansigt papper, vi tycker att det är mer lämpat för giclétryck som används för konsttryck där färgerna varar över 100 år om den lagras korrekt. Kanske i framtiden kan vi erbjuda en blank typ också för att passa de som föredrar det framför matt papper. Ha en härlig sommar!
Kartposter
Wanda V.
2020-07-07
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Snygg feedback om leverans.
Ilse S.
2020-07-06
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Inga kommentarer
Bröllopstavla
Margit L.
2020-07-06
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Enkelt och mottagaren var nöjda
Stjärnkarta
Fredrik W.
2020-07-04
star star star star star
Toppenkvalitet och snabb service
Stjärntecken tavla
Charles M.
2020-07-04
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Anmärkningsvärt tryck och leverans inom en vecka till Perth
Stjärnkarta
Nina K.
2020-07-03
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Snabb leverans
Födelsetavla 1:1 skala
Sara S.
2020-07-02
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Snabb leverans och perfekt artikel i varje detalj. Tack!
Bröllopstavla
Angela U.
2020-07-02
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt perfekt
Stjärnkarta
Alain L.
2020-07-01
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
mycket vacker rendering. Jag rekommenderar verkligen!!!
Kartposter
Kurt L.
2020-06-30
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt gick bra
Kartposter
Marcel G.
2020-06-29
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Väldigt nöjd; jag rekomenderar
Stjärnkarta
Camilla B.
2020-06-28
star star star star star
Toppen service
Bröllopstavla
Helen O.
2020-06-27
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Älskar det ... Det ser vackert ut i vardagsrummet :)
Stjärnkarta
Gabrielle N.
2020-06-27
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Snabb och perfekt leverans
Stjärnkarta
Tom C.
2020-06-27
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Väldigt snabb leverans!
Stjärntecken tavla
Marianne Å.
2020-06-27
star star star star star
Jättefin poster super nöjd med allt
Kartposter
Phillip D.
2020-06-25
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Bra jobbat
Diane B.
2020-06-25
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket nöjd med de vackra affischer
Kartposter
Jessica L.
2020-06-25
star star star star star
Tjockt och fint papper. Vi är jättenöjda med den fina tavlan
Födelsetavla 1:1 skala
Marine V.
2020-06-25
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag tycker att det är en vacker affisch. Mycket nöjd med köpet!
Stjärnkarta
Patrick B.
2020-06-24
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket hjälpsam kundservice som svarade snabbt.
Stjärnkarta
Kylie G.
2020-06-23
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Fantastiska detaljer på kartan. Anlände inom en vecka som var mycket imponerande
Kartposter
Lene W.
2020-06-22
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Super bra! Klar rekommendation härifrån
Stjärnkarta
Bernhard M.
2020-06-21
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Ge det fyra av fem eftersom det kom några dagar för sent. Det är dock väl gjort, känns ordentligt
Stjärnkarta
Adrian L.
2020-06-21
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag hade begärt en hemleverans och jag var tvungen att gå till ett utlämningsställe ...
Kartposter
Isabel M.
2020-06-19
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Kvaliteten är otrolig. Tack!
Kartposter
James H.
2020-06-19
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Fantastisk kvalitetstryck, snabb leverans
Tavla med koordinater
Kristina A.
2020-06-19
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket hög kvalitet och snabb leverans
Stjärnkarta
Manuela F.
2020-06-18
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Snabb och utmärkt service
Ordbetydelse tavla
Bettina L.
2020-06-18
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vacker affisch, allt i allt är jag väldigt glad !!!
Kartposter
Maike B.
2020-06-18
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Riktigt nöjd med det!
Bröllopstavla
Natalie M.
2020-06-18
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Exceptionell kvalitet - mycket bättre än vi hoppats på. 5/5
Stjärntecken tavla
Eva R.
2020-06-15
star star star star star
Mycket uppskattad present
Stjärnkarta
Silvia N.
2020-06-15
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Fantastisk produkt, helt nöjd
Kartposter
Frieda W.
2020-06-14
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
I ett ord Top! Vi är mycket nöjda med hela linjen
Stjärnkarta
Frédéric C.
2020-06-13
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Uppfyllde mina förväntningar. Tack
Kartposter
Irene P.
2020-06-12
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Produkten uppfyllde förväntningarna. Jag skulle köpa igen
Bröllopstavla
Anne L.
2020-06-12
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Fin kvalitet men jag skulle vilja kunna zooma ut mer.
Kartposter
Christina W.
2020-06-11
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Bra produkt och snabb leverans
Födelsetavla 1:1 skala
Giselle R.
2020-06-11
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket fin design. Vi skulle beställa från Louvenir igen när som helst.
Kartposter
Marie-Jeanne D.
2020-06-10
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket bra upplevelse, glad över vår beställning
Stjärnkarta
Martin E.
2020-06-09
star star star star star
Snabb och bra service.
Kartposter
Roberta P.
2020-06-07
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vi beställde en bröllopsaffisch för våra bästa vänner döttrar bröllop. Alla älskade ritningen. Skulle ha varit trevligt om vi också kunde beställa en ram.
Bröllopstavla
Louise R.
2020-06-07
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Super bra! Och snabb leverans
Kartposter
Michael P.
2020-06-06
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
10/10 Tack Lisa för din fantastiska service :)
Stjärnkarta
Belén R.
2020-06-05
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Spektakulär! jag älskar ded
Stjärntecken tavla
Jeanne T.
2020-06-04
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Perfekt, jag rekommenderar :)
Ordbetydelse tavla
Terry N.
2020-06-04
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket imponerad av pappret
Kartposter
Frank R.
2020-06-03
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt perfekt, alltid en bra presentidé
Kartposter
Palle C.
2020-06-03
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Fin produkt
Födelsetavla 1:1 skala
Angela C.
2020-06-03
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
affischen är underbar, helt nöjd
Stjärnkarta
Aini T.
2020-06-02
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Snabb och pålitlig
Kartposter
Bethanie G.
2020-06-02
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Underbar service som hjälpte oss att få det precis rätt. Kvaliteten var också mycket högre än vi förväntade oss. Tack så mycket!!!
Wendy O.
2020-06-01
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag älskar absolut min stjärnkarta tavla. Tack!
Stjärnkarta
Saskia K.
2020-05-30
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Trevliga affischer. Allt gick smidigt.
Kartposter
Martin C.
2020-05-29
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vacker produkt. Super nöjd!
Stjärnkarta
Giulia O.
2020-05-29
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vackra affischer fulla av kärlek !!!
Bröllopstavla
Carmen L.
2020-05-28
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt bra jag är glad
Tavla med koordinater
Peter D.
2020-05-28
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Bra kvalitet och bra kundservice. Väldigt Nöjd!
Födelsetavla 1:1 skala
Milly W.
2020-05-27
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Snabb leverans, fin kvalitet. De borde dock erbjuda ramar
Kartposter
James U.
2020-05-26
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Perfekt upplevelse från köp till leverans av min poster.
Kartposter
Karina S.
2020-05-26
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Bästa kvalitet
Stjärnkarta
Juan S.
2020-05-25
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
mycket original affisch
Sol M.
2020-05-24
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag älskar det. 100% rekommenderas
Stjärnkarta
Françoise L.
2020-05-24
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
2: a gången jag beställde, alltid nöjd
Kartposter
Beatrice U.
2020-05-24
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Affischen är magnifik. Tack
Födelsetavla 1:1 skala
Paula L.
2020-05-22
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Leverans inom avtalad tid
Kartposter
Luca B.
2020-05-22
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vacker affisch! Tack
Födelsetavla 1:1 skala
Nikolai W.
2020-05-20
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Super glad. Högt rekommenderad!
Stjärnkarta
Camille E.
2020-05-20
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
fantastiskt tack
Kartposter
Gunilla M.
2020-05-19
star star star star star
Andra gången vi beställer och vi är helnöjda igen :)
Stjärnkarta
Jack G.
2020-05-19
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Snabb leverans till Melbourne, pappret har en utmärkt kvalitet
Kartposter
Amelie T.
2020-05-19
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Fantastisk affisch av god kvalitet
Bröllopstavla
Sabine M.
2020-05-18
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Älska era produkter
Tavla med koordinater
Anja W.
2020-05-17
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Fantastisk kvalitet och en trevlig presentidé!
Födelsetavla 1:1 skala
Richard P.
2020-05-16
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Sammantaget är vi mycket nöjda med vår stjärnkarta. Kvaliteten var mycket bättre än väntat. Leveransen var lite sen men bara några dagar.
Stjärnkarta
Rita A.
2020-05-16
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Snabb service och fantastiska affischer
Kartposter
Charlie T.
2020-05-14
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Älskar personalisering och fantastisk kvalitet!
Angelique F.
2020-05-14
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket trevlig affisch och bra kvalitet.
Stjärnkarta
Claudia N.
2020-05-14
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt perfekt - Rekommenderas starkt !!!
Kartposter
Ulla R.
2020-05-13
star star star star star
Vi är så nöjda att vi ska beställa en till att ge bort som bröllopspresent.
Bröllopstavla
Rakel C.
2020-05-12
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Utmärkt, vi är mycket nöjda.
Skyline tavla
Hans D.
2020-05-11
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Riktigt fin affisch!
Stjärnkarta
Larissa A.
2020-05-11
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Det är fantastiskt - kvaliteten är fantastisk!
Kartposter
Julie R.
2020-05-09
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Väldigt bra gjort
Födelsetavla 1:1 skala
Stephanie O.
2020-05-07
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt är bra. Det är vackert
Stjärnkarta
Laura M.
2020-05-07
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vacker affisch, helt nöjd.
Bröllopstavla
Charlotte E.
2020-05-07
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Gav en karta över Auckland till min man för vårt årsdag eftersom våra flygningar avbröts på grund av hela lockdown. Han älskade det absolut
Kartposter
Börje R.
2020-05-06
star star star star star
Suverän kvalité och leverans i tid
Kartposter
Jørgen H.
2020-05-06
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vacker produkt och super service!
Födelsetavla 1:1 skala
Noeme D.
2020-05-06
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket trevlig originalgåva
Tavla med koordinater
Christoph B.
2020-05-05
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Fin kvalitet men leveransen försenades med nästan en vecka, varför jag ger 4 stjärnor.
Bröllopstavla
Fanny B.
2020-05-04
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Himmelkartan är sublim, jag rekommenderar mycket
Stjärnkarta
Karim R.
2020-05-03
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Snabb leverans
Kartposter
Monica K.
2020-05-02
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Stjärnkarta
Anna L.
2020-05-01
star star star star star
Mycket lyckad doppresent med snabb leverans
Födelsetavla 1:1 skala
Julia D.
2020-05-01
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt bra! Jag är helt nöjd
Kartposter
Axel H.
2020-04-29
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt bäst !!
Bröllopstavla
Eric W.
2020-04-29
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vänlig kundservice och bra kvalitet.
Kartposter
Karla K.
2020-04-29
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Fantastiska produkter
Gus T.
2020-04-27
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket bra kvalitet och en super presentidé.
Stjärnkarta
Laura K.
2020-04-27
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vi är så imponerade över postern. En sådan söt idé och säkert kommer vi att älska den ännu mer under de kommande åren
Födelsetavla 1:1 skala
Marianne E.
2020-04-27
star star star star star
Leveransen tog ca en vecka och vi är hur nöjda som helst med vår karta
Kartposter
Marc M.
2020-04-25
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Kartorna ser bra ut, men jag skulle uppskatta alternativet att köpa ramar för att följa kartorna.
Kartposter
Jasmin H.
2020-04-23
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag är nöjd
Födelsetavla 1:1 skala
Ilse J.
2020-04-23
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Super vacker affisch och snabb service
Bröllopstavla
Jörgen E.
2020-04-23
star star star star star_border
Bra present!
Dolores H.
2020-04-23
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Affischen är magnifik. Snabb leverans + bra förpackning. Jag har inga klagomål. Tack Louvenir
Stjärnkarta
Tessa J.
2020-04-23
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Sammantaget fungerade det bra. Beställningen försenades med några dagar men vi blev förvånade över att papperets kvalitet är så hög. Har aldrig sett en affisch så tjock förut.
Kartposter
Carmen L.
2020-04-17
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vi gillar det mycket. Ett dyrbart minne!
Födelsetavla 1:1 skala
Johanna D.
2020-04-16
star star star star star
Underbart koncept. Jag älskar min stjärnhimmel poster!
Stjärnkarta
Lisa J.
2020-04-15
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Snabb och bra service. Tack Lisa!
Stjärnkarta
Nils H.
2020-04-15
star star star star star
Jätte nöjd med mina tre kartposters. Snygg design och toppen kvalitet!
Kartposter
Kerstin L.
2020-04-15
star star star star_border star_border

Tavlan var mkt fin men Postnord borde skicka sms-avisering!!! Nu fick jag vänta i flera dagar på ett brev i postlådan för att hämta ut.
Födelsetavla 1:1 skala
Levi K.
2020-04-15
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vacker affisch, toppgåva !! Mycket nöjd med det :)
Bröllopstavla
Jörg M.
2020-04-15
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag beställde från Tyskland. Affischen är i en mycket bra kvalitet. Och leveransen var snabb.
Tavla med koordinater
Jonah H.
2020-04-15
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt var bra.
Stjärnkarta
João C.
2020-04-09
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Fantastisk produkt
Kartposter
Morten H.
2020-04-09
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Nöjd. Snabb leverans
Bröllopstavla
Martín R.
2020-04-09
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket kompetent företag. Hälsningar!
Kartposter
Liza D.
2020-04-08
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
5/5
Kartposter
Linus A.
2020-04-08
star star star star star
Helnöjd med mitt köp. Hade varit bra om man kunde köpa till ram också.
Kartposter
Dieter H.
2020-04-03
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt var bra, helt nöjd
Bröllopstavla
Emma B.
2020-04-01
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket kompetent hantering. Super kvalitet.
Tavla med koordinater
Pia R.
2020-04-01
star star star star star
Allt bra! Inget att klaga på
Kartposter
Florent R.
2020-03-31
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag är en fan av min affisch och rekommenderar utan tvekan !!!
Kartposter
Veronica P.
2020-03-31
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Nöjd med köpet. Vacker :)
Födelsetavla 1:1 skala
Jørgen H.
2020-03-31
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Bra affischer och bra kvalitet men leveranstiden kunde ha varit snabbare.
Stjärnkarta
zoom_in
Caroline L.
2020-03-30
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Är inte min hund bedårande? Jag älskar det och jag rekommenderar dig ++++
Grevinna porträtt
Herman S.
2020-03-30
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Snabb, okomplicerad, vänlig.
Stjärnkarta
Giulia F.
2020-03-30
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Bra produkt och bra pris
Kartposter
Giuseppe R.
2020-03-29
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Underbar affisch
Tavla med koordinater
Daniel V.
2020-03-29
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Min erfarenhet med Louvenir har varit bra. Mycket vacker stjärnkarta och supersnabb frakt.
Stjärnkarta
Hans E.
2020-03-29
star star star star star_border
PostNord under all kritik men Louvenir hjälpte till och löste problemen snabbt.
Födelsetavla 1:1 skala
Maria L.
2020-03-29
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Topp kvalitet - bra presentidé !!!
Kartposter
Jane B.
2020-03-29
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Älskar verkligen min stjärnkarta. Fantastisk kvalitet och vilket vackert koncept.
Stjärnkarta
Mary D.
2020-03-28
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Perfekt present till min man
Kartposter
Carin A.
2020-03-28
star star star star star
Mycket nöjda! Ser framemot att hänga upp den :)
Bröllopstavla
Gemma W.
2020-03-27
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag älskar den! Vackra konstverk.
Stjärnkarta
Erik G.
2020-03-27
star star star star star
Vi köpte flera olika kartor och alla blev jättefina.
Kartposter
Emilia W.
2020-03-26
star star star star_border star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Affischen är fin men leveransen tog för lång tid.
Kartposter
Noah H.
2020-03-26
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jättebra service! Skulle definitivt beställa igen.
Kartposter
Marie L.
2020-03-26
star star star star star
Fint koncept och utförande. Rekommenderar varmt!!
Tavla med citat
zoom_in
Caroline L.
2020-03-26
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Utmärkt arbete!! Vi beställde två canvas, och vi är glada! Mycket professionellt arbete. Möjlighet att ge din åsikt om utkastet Mycket bra packad! Du kan åka dit med slutna ögon, det är nödvändigt när du älskar dina djur;)
Viking porträtt
Stephanie W.
2020-03-25
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag beställde från Österrike. Snabb frakt och bra kvalitet. Tack
Födelsetavla 1:1 skala
Paul S F.
2020-03-25
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Bra kundservice! Det var ett problem med min beställning men kundservice kom snabbt med lösningar.
Bröllopstavla
Lucas V.
2020-03-25
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Super fin poster och supersnabb service!
Stjärnkarta
Marisol G.
2020-03-25
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag älskar den. super vacker
Kartposter
Linus I.
2020-03-25
star star star star star
Nöjd och belåten - tack !
Födelsetavla 1:1 skala
Håkan N.
2020-03-24
star star star star star_border
Mycket nöjd över slutresultatet! Bättre med snabbare frakt bara.
Stjärnkarta
Eino J.
2020-03-23
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Riktigt smidigt
Stjärnkarta
Kim I.
2020-03-23
star star star star star
Snyggt och enkelt
Födelsetavla 1:1 skala
Liam D.
2020-03-23
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Beställde 2 födelsetavlor och de levererade inom 3 dagar till Melbourne. Mycket nöjd med papperets kvalitet också, riktigt tjock.
Födelsetavla 1:1 skala
Jari M.
2020-03-22
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket nöjd med stjärnkartan. Tack!
Stjärnkarta
Aase A.
2020-03-22
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Bra kvalitet och mycket bra service så inte sista gången jag handlar med dem.
Bröllopstavla
Nick D.
2020-03-22
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Kartan ser fantastisk ut och jag kan inte vänta med att ge den som en present. Kommer definitivt att beställa en annan.
Kartposter
Karin A.
2020-03-22
star star star star star
Super fin design <3
Kartposter
Ida N.
2020-03-20
star star star star star
Sjukt nöjd - rekommenderas!
Stjärnkarta
Juliette R.
2020-03-19
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Affisch av mycket god kvalitet; inget att klaga på!
Stjärnkarta
Hasse S.
2020-03-19
star star star star star
Bra både i kvalitet och hela orderprocessen.
Stjärnkarta
Fanny I.
2020-03-19
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket trevlig affisch och design
Kartposter
Roman G.
2020-03-19
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt är perfekt
Kartposter
Rebecca T.
2020-03-19
star star star star star
Sååå himla fin! Mycket mycket bättre än vi förväntade oss
Stjärnkarta
Malin A.
2020-03-17
star star star star star
Väldigt fin design. Leveranstiden ok.
Födelsetavla 1:1 skala
Louis H.
2020-03-17
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Fantastiskt födelsetavla & papper av god kvalitet.
Födelsetavla 1:1 skala
Laura G.
2020-03-16
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
God kvalitet på papper och förpackningen
Stjärnkarta
Marianne L.
2020-03-16
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket trevlig affisch. Definitivt rekommenderat!
Stjärnkarta
Kim A.
2020-03-16
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Älskar verkligen min stjärnkarta poster. Ser bra ut på min sovrumsvägg :)
Stjärnkarta
Silvia R.
2020-03-12
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Underbart !!! Anlände på mindre än en vecka.
Kartposter
Ernestine J.
2020-03-12
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket nöjd med resultatet. Mycket snabb leverans.
Födelsetavla 1:1 skala
Peter B.
2020-03-12
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag är super nöjd. Fantastisk kvalitet! Tack för det :)
Stjärnkarta
Olivia F.
2020-03-12
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Bra produkt av god kvalitet men jag tycker att det är dyrt
Stjärnkarta
Angela I.
2020-03-10
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag var glad över affischen, det tog ett tag att komma fram
Stjärnkarta
Gabrielle O.
2020-03-10
star star star star star_border
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag fick först en poster med en skada, men kundservice hjälpte mig att byta ut den. Det nya är helt felfritt och jag är nöjd med min upplevelse.
Födelsetavla 1:1 skala
Bonnie L.
2020-03-09
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vi beställde en stjärnkarta för vårt bröllopsdag och den är verkligen vacker i verkliga livet. Tjockt papper och väl tryckt.
Stjärnkarta
Malin O.
2020-03-09
star star star star star
Fantastisk fin tavla :)
Stjärnkarta
Lisa M.
2020-03-09
star star star star star
Bästa presenten till min mamma som fyllde 40! Hur nöjd som helst.
Kartposter
Manon M.
2020-03-08
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt är perfekt. Tack
Stjärnkarta
Ella P.
2020-03-08
star star star star star
Jättefin stjärnkarta. Hade varit bra om de haft ram också.
Stjärnkarta
Erik N.
2020-03-08
star star star star star
Sjukt nöjd!!! Rekommenderas varmt!
Stjärnkarta
Alvaro M.
2020-03-08
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt har gått som begärt, tack
Stjärnkarta
James M.
2020-03-06
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Bra priser
Stjärnkarta
Jonny C.
2020-03-04
star star star star star_border
Fint motiv. Leveransen hade kunnat vara något kortare
Stjärnkarta
Thomas U.
2020-03-03
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket bra
Födelsetavla 1:1 skala
Lars D.
2020-03-03
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vackra konstverk - Kvaliteten är super !!
Stjärnkarta
Matilda H.
2020-03-03
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Absolut älska vår stjärnkarta. Orderprocessen var också perfekt.
Stjärnkarta
Noah L.
2020-03-02
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Riktigt bra. Tack!
Födelsetavla 1:1 skala
Sofia E.
2020-03-02
star star star star star
Underbar tavla :)
Stjärnkarta
Adam W.
2020-03-02
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket nöjd! Jag kommer tillbaka.
Stjärnkarta
Isabel L.
2020-03-02
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket bra sida, utmärkt service !!
Stjärnkarta
Rikke O.
2020-02-27
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Fin design och tryck. rekommenderas starkt!
Födelsetavla 1:1 skala
Agnetha E.
2020-02-27
star star star star star_border
Super snygg poster fast det hade varit bra om man kunde beställa en ram också.
Stjärnkarta
Christine K.
2020-02-27
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vacker poster! En bra presentidé.
Stjärnkarta
Annisa M.
2020-02-26
star star star star star
Tack så mycket
Födelsetavla 1:1 skala
Susan K.
2020-02-26
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Absolut älskade det! Riktigt fint material, bra kvalitetspapper.
Stjärnkarta
Jean P.
2020-02-25
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Utmärkt webbplats mycket nöjd med mitt köp
Stjärnkarta
Michel A.
2020-02-25
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Allt gick bra. Jag är väldigt glad.
Födelsetavla 1:1 skala
Emma H.
2020-02-25
star star star star star
Tack för bra service och snabb leverans. Tavlorna är jätte fina!!!
Födelsetavla 1:1 skala
Gunilla R.
2020-02-24
star star star star star_border
Min poster blev skadad i transporten. Dom skickade en ny igen. Bra bemötande.
Stjärnkarta
Erik C.
2020-02-24
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Super snabb leverans och konkurrenskraftigt pris
Stjärnkarta
Robert E.
2020-02-24
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Bra kvalitet och pris. Postern såg bra ut.
Stjärnkarta
Rita H.
2020-02-23
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Riktigt fin poster. Vi kommer att få en annan att ge bort i present
Födelsetavla 1:1 skala
Adam L.
2020-02-23
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vi älskade dem. Kvaliteten på papperet är bättre än vad jag någonsin har sett. Bra jobbat
Födelsetavla 1:1 skala
Elena R.
2020-02-23
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag har köpt flera gånger och alla har varit fantastiska. Tack
Stjärnkarta
Agneta O.
2020-02-23
star star star star star
Tack den var jättefin. Ska beställa en till att ge bort som present!
Stjärnkarta
Karin B.
2020-02-21
star star star star star_border
Bra produkter, kunde vara snabbare leveranstid.
Stjärnkarta
Benoît L.
2020-02-21
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Nöjd med min beställning. Jag rekommenderar 100%!
Stjärnkarta
Beatrice G.
2020-02-20
star star star star star
Jag la min beställning på en söndag och hämtade ut den på fredag. En väldigt personlig gåva till min vän. Helnöjd.
Födelsetavla 1:1 skala
Julia G.
2020-02-20
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vi är så nöjda med vår stjärnkarta poster som vi beställde och uppskattar verkligen de snabba svar från kundservice.
Stjärnkarta
Maria E.
2020-02-20
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket nöjd. Postern av god kvalitet.
Födelsetavla 1:1 skala
Louise A.
2020-02-20
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket nöjd med mitt köp! Kvaliteten på papperet är mycket bra. Jag rekommenderar den här webbplatsen
Stjärnkarta
Aurélie F.
2020-02-20
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag är verkligen nöjd med resultatet!
Stjärnkarta
Anton L.
2020-02-20
star star star star star
Bra kvalitet!
Stjärnkarta
Sofia O.
2020-02-19
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Top! Super snabb & nöjd med allt ...
Födelsetavla 1:1 skala
Anna L.
2020-02-19
star star star star star
Så nöjd med min stjärnkarta poster!!! Tack :)
Stjärnkarta
Ramona U.
2020-02-19
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Mycket bra, väldigt fina presenter!
Stjärnkarta
Irena P.
2020-02-18
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag älskar din kundservice. Jag hade ett problem och det löstes direkt, rekommenderas.
Stjärnkarta
Filip B.
2020-02-18
star star star star star
Riktigt nöjd med hela köpet!
Stjärnkarta
Sif W.
2020-02-17
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Beställde en stjärnkarta poster.
Jag har aldrig ägt en poster med en så vacker design i så bra kvalitet. Vacker finish och med en känsla av ett riktigt dyrt tryck. Stort värde. Avslutade med att beställa en extra stjärnkarta poster i annan design.
Ser fram emot att få dem upp och hänga.
Stjärnkarta
zoom_in
Kim C.
2020-02-17
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vi är så imponerade av färgen och kvaliteten på detta underbara porträtt av vår söta wallaby. Tack Louvenir!
General porträtt
zoom_in
Saskia D.
2020-02-01
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Super god service og meget tilfreds med resultatet!
Skurk porträtt
zoom_in
Anthony G.
2020-01-29
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vi älskar absolut detta porträtt. Vi är mer än nöjda och glada över att hänga upp det i vårt hus. Materialet är av hög kvalitet och byggt för att hålla. Människorna på Louvenir var mycket hjälpsamma och professionella. Jag kommer definitivt att köpa fler porträtt i framtiden!
Cruiser porträtt
zoom_in
Rachel .
2020-01-20
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Lysande foto! Jag valde pirat till min ara (uppenbarligen) och det visade sig vara så coolt !! Underbar kundservice också.
Sjörövare porträtt
zoom_in
Camilla .
2020-01-15
star star star star star
Är mycket nöjd med min skyline! Hade lätt kunnat köpa fler av Louvenirs posters, eftersom det finns så mycket att välja mellan, och så många möjligheter!
Skyline tavla
Sandra .
2020-01-15
star star star star star
Köpte denna i present till en kompis vars hund nyligen gått bort, det blev många tårar och otroligt uppskattat. Tack!
Baron porträtt
zoom_in
Kevin N.
2020-01-09
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vi var super imponerade av leveranshastigheten och bildkvaliteten! Vi älskar porträttet och att vår dingo "Wandi" är förevigad som lord!
Lord porträtt
zoom_in
Linn E.
2020-01-04
star star star star star
Snabbt, smidigt och enkelt! Superfin kvalité! Tavlan kom väl paketerad och man fick med tavelkrokar! Så lätt det bara kan bli! Allan är jättenöjd!
Polis porträtt
zoom_in
Linn E.
2020-01-04
star star star star star
Snabbt, smidigt och enkelt! Superfin kvalité! Tavlan kom väl paketerad och man fick med tavelkrokar! Så lätt det bara kan bli! Allan är jättenöjd!
Skurk porträtt
zoom_in
Céline L.
2020-01-03
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Storslagen realisering, unik skräddarsydd present. En framgång! Tack
Trumpetare porträtt
zoom_in
Annalena A.
2019-12-18
star star star star star
Så fantastiskt fina djurporträtt! Underbar och snabb service! Rekommenderas varmt!
Trumpetare porträtt
zoom_in
Leigh .
2019-12-18
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Utmärkt företag runtom! Trevlig kundservice och snabb leverans. Skulle rekommendera helt. Tack för det underbara porträttet av vår stiliga pojke.
Boss porträtt
zoom_in
Romance C.
2019-12-14
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Vi är super nöjda med polisporträttet på vår hund.
Det blev en riktig succé och har sin effekt! Jag älskar den! Dessutom är kundservice TOP. Pålitlig webbplats, jag ger min rekommendation!
Polis porträtt
zoom_in
Alixe R.
2019-12-13
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Husets vackraste verk, ett porträtt av vårt kära Must! Vi är imponerade av kvaliteten på utskriften, finishens skönhet och av den vackra tjockleken på duken som anlände försiktigt inslagna i ett mycket skyddande förpackning! Jag rekommenderar med stängda ögon denna mycket seriösa webbplats, som dessutom skickar snabbt! den perfekta gåvan för semestern eller för en födelsedag !!! Tack Louvenir!
Familj R.J.
Hertiginna porträtt
zoom_in
Annalena .
2019-12-06
star star star star star
Vi är så nöjda med vår fina tavla på vår busiga Jax. Utmärkt service. Bra packeterat! Rekommenderas varmt.
Skurk porträtt
zoom_in
Camilla O.
2019-12-04
star star star star star
Supernöjd! Bra kvalitét och trevliga tavlor istället för att bara ha foton hängandes på väggarna
Cruiser porträtt
zoom_in
Camilla O.
2019-12-04
star star star star star
Snygg tavla i riktigt bra kvalitet!
Snabb leverans och trevlig personal
Kommer bli fler tavlor
Skurk porträtt
zoom_in
Anette H.
2019-11-27
star star star star star
Mycket nöjd med båda djurporträtten! God kvalité och fin service.
Boss porträtt
zoom_in
Anette H.
2019-11-27
star star star star star
Mycket nöjd! Snyggt skapat, fin kvalité på trycket och bra service.
Lady porträtt
zoom_in
Yoni C.
2019-11-27
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Älskar detta konstverk ❤️
Skurk porträtt
zoom_in
Anette .
2019-11-24
star star star star star
Så Nöjd med denna tavla! Proffsigt gjord och av God kvalitet.. Rekommenderas!
Isdrottning porträtt
zoom_in
Anita B.
2019-11-22
star star star star star
Bra service och riktigt rolig produkt :)
Sjörövare porträtt
zoom_in
Amanda .
2019-11-21
star star star star star
Silje är nu mera kallad ”Silje hårfager”. Mycket nöjd med tavlan, ett roligt sätt att visa upp henne på!
Viking porträtt
zoom_in
Malin .
2019-11-19
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Otroligt konstverk och fantastisk kvalitet, bara älska dem!
General porträtt
zoom_in
Malin .
2019-11-19
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Älskar verkligen slutresultatet av konstverket. Fantastisk kvalité.
Kejsare porträtt
zoom_in
Sanela B.
2019-11-19
star star star star star
Jättesnyggt! Vi är supernöjda!
Kejsare porträtt
zoom_in
Anita B.
2019-11-16
star star star star star
Vi älskar den! Helt klart över förväntan.
Baron porträtt
zoom_in
Lena M.
2019-11-14
star star star star star
Så välgjord tavla där min egen ädling gjordes rättvisa!
Lord porträtt
zoom_in
Ulrika P.
2019-11-13
star star star star star
Underbart, helt perfekt
Lord porträtt
zoom_in
Emma K.
2019-11-12
star star star star star
Riktigt imponerade över kvalitén och hur bra det blev med bilden på motivet.
Superhjälte porträtt
zoom_in
Emma K.
2019-11-12
star star star star star
Vi är så nöjda med tavlan. Rekommenderar verkligen!
Cruiser porträtt
zoom_in
Johan J.
2019-11-11
star star star star star
Jättetrevlig tavla! Hunden har aldrig sett mer ståtlig ut. Toppen-kvalitet också, verkligen över all förväntan.
Lord porträtt
zoom_in
Ali A.
2019-11-11
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Fantastisk service; fick en anpassad bakgrund bara genom att fråga. Kvaliteten är galen!
Kejsare porträtt
zoom_in
Ulrika P.
2019-11-10
star star star star star
Supernöjd och jätteglad för tavlan!!!
Kejsare porträtt
zoom_in
Aleksandra T.
2019-11-08
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Min lilla feta viking! Bra jobbat. Jag älskar den :)
Viking porträtt
zoom_in
Nikola B.
2019-11-08
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Fantastisk kvalitet. Jag gillar den mycket! Bra gjort :)
Guvernör porträtt
zoom_in
Martin H.
2019-11-03
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Super rolig idé och mycket välgjord canvastavla.
Superhjälte porträtt
zoom_in
Louise T.
2019-10-30
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag älskar den! ❤️❤️❤️
Superhjälte porträtt
zoom_in
Gunilla T.
2019-10-30
star star star star star
Ståtlig - mycket nöjd!
Baron porträtt
zoom_in
Beatrice A.
2019-10-29
star star star star star
Bättre än jag förväntade mig - vilken fantastisk idé :)
Skurk porträtt
zoom_in
Rory H.
2019-10-28
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Älskar resultatet och de livliga färgerna. Sån bra kvalitet!
Superhjälte porträtt
zoom_in
Vinona K.
2019-10-27
star star star star star
Visa originalspråk
Översatt av Google
Jag valde den roligaste bilden jag har av min katt och jag älskar hur det blev i astronaut kostymen! Bilden smälter in bra och matchar stilen i resten av canvasen. Kvalitén på canvasen är otrolig och jag tycker om hur bilden lindas runt ramen. Strålande koncept!
Astronaut porträtt